مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان: تلاش مدیریتی استان به جریان انداختن چرخ های صنعت است
جارستان-مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت:تلاش مجموعه مدیریتی استان رفع مشکلات پیش پای تولید، ایجاد اشتغال مولد و به جریان انداختن چرخ های صنعت است. ، طهمورث لاهوتی اشکوری در نشست با صاحبان صنایع در شهرک صنعتی لنگرود با اشاره به اهمیت رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی برای بازگرداندن رونق به اقتصاد،گفت:امیدواریم با
جارستان-مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی گیلان گفت:تلاش مجموعه مدیریتی استان رفع مشکلات پیش پای تولید، ایجاد اشتغال مولد و به جریان انداختن چرخ های صنعت است.
، طهمورث لاهوتی اشکوری در نشست با صاحبان صنایع در شهرک صنعتی لنگرود با اشاره به اهمیت رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی برای بازگرداندن رونق به اقتصاد،گفت:امیدواریم با مساعدت و همکاری بانک های عامل و همچنین تلاش و جدیت سرمایه گذاران، این واحدها بتوانند مشکلات نقدینگی خود را برطرف کرده و شاهد رونق تولید و ایجاد اشتغال در استان باشیم.
وی افزود: تلاش مجموعه مدیریتی استان رفع مشکلات پیش پای تولید،ایجاد اشتغال مولد و به جریان انداختن چرخ های صنعت است.
محمدحسین اصغریان معاون قتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان در ادامه این جلسه گفت:رهبر معظم انقلاب با هوشمندی امسال را بانام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری کردند و لازم است از شعار، پرده نویسی و کارهای تشریفاتی دوری کرد.
وی گفت:مشکلاتی نظیر تامین مالی سرمایه در گردش و در مواردی ثابت، اقساط معوق، چک برگشتی،ضمانت وثیقه و همچنین مشکلات غیرمالی نظیر نیروهای متخصص، تکنولوژی، تقاضا، تامین اجتماعی، مالیات و مجوز سازمانهای ناظر از جمله موراد این تسهیلات است.
وی خاطرنشان کرد:بنگاههای کوچک و متوسط به تزریق سرمایه در گردش نیازمند هستند و این بار باید با سرعت عمل عارضه یابی شود در واقع اشتغال نسبت به افزایش تولید اولویت دارد و در این افزایش سهم بهرهوری از سرمایه دارای مهمتر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان گفت:افزایش بهرهوری سرمایه نیاز به سرمایهگذاری جدید را کاهش میدهد و در به حداقل رساندن هزینهها موثر است.
اصغریان افزود:بحث تحریک تقاضا اهمیت کلیدی دارد و در راستا کنترل واردات، قاچاق و ظرفیت مازاد تاثیر بهسزایی دارد همچنین درحال حاضر حدود ۸۰ درصد سرمایه گذاری در بخش صنعت بانک محور است به نوعی بانکها سرمایه میدهند و بهره بالا دریافت میکنند و کاهش ظرفیت بنگاه تولیدی سبب رشد بیشتر آن میشود لذا نرخ تسهیلات بانکی باید مورد بررسی قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه اهداف این نشست ها کمک به راه اندازی واحدهایی که فعال یا نیمه فعال است،افزود: افزایش ظرفیت واحدهای تولید و تکمیل پروژه های نیمه تمام اشتغالزایی در استان به طور جدی شتاب می گیرد.
اصغریان همچنین با بیان اینکه با تشکیل این کارگروه ها بخش قابل توجهی از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی حل شدنی است،اظهار کرد:این امر مستلزم نگاه بلند و عمیق از سوی مسوولان بانک ها و دستگاه های اجرایی است که انتظار داریم حداکثر انعطاف را در این زمینه با رعایت قانون داشته باشند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اشاره به اهمیت رفع مشکلات واحدهای تولیدی صنعتی برای بازگرداندن رونق به اقتصاد، گفت:دولت در قالب طرح ها و برنامه های مختلف به دنبال حل مشکل نقدینگی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط است و در عین حال برنامه ریزی ویژه ای برای کمک به واحدهای تولیدی بزرگ دارد.
ایسنا منطقه گیلان
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰